top of page
  • Foto van schrijverJane Leusink

Kraanvogels, nieuwe dichtbundel

Een grote groep kraanvogels is gisteren geland in mijn nieuwe inmiddels zesde dichtbundel, ja inderdaad, Kraanvogels getiteld, geïnspireerd op Brechts beroemde gedicht Die Liebenden. Hier drinken dochter en ik een goed glas op deze heugelijke gebeurtenis. De uitgever die het avontuur aan durft te gaan is de eigenzinnige Gerrit Brand van uitgeverij Nobelman. Omslag en typografie zijn in handen van de onvolprezen Steven van der Gaauw die de eerste proef inmiddels bijna af heeft en die destijds ook mijn bundels Mos en gladde paadjes en Erato van een prachtige jas heeft voorzien. Ten slotte: ik hou jullie de komende tijd en langs deze (sympathieke) weg graag op de hoogte van het verder reilen, zeilen en vliegen van mijn vogels.Comments


bottom of page